Aparat sa kisikom za brzu regeneraciju kože

U svijetu kozmetike, terapeutski kisik je jedan od najvažnijih elemenata u borbi protiv bora, umorna izgleda i nedostatka sjaja kože lica. Posebno je važan tretman kod liječenja aknaste kože. Aparativnim tretmanom molekule kisika se unose u kožu u kombinacija sa jakim koncentriranim sastojcima kao što su:

  • Hijaluronska kiselina koja ublažava bore i stimulira stvaranje novog kolagena i dubinski hidratizira kožu.
  • A, C, E vitamini koji koži vraćaju mladenački izgled, osjećaj gipkoće i sprječavaju nastanak staračkih mrlja i smanjuju vidljive posljedice izlaganja suncu.
  • Matične stanice u kojima leži tajna mladenačke kože, jer su to stanice koje se mogu pretvoriti u bilo koju vrstu stanica ovisno o mjestu gdje se nalaze.
  • Peptidi – koji fantastično djeluju na sve vrste bora.

ozone-oxygen-web

Tretmani kisikom djeluju odmah i kožu ostavljaju zategnutom, osvježenom i spremnom za borbu protiv agresivnih vanjskih utjecaja. Kisik je bitan nutrijent za kolagen i elastin stoga njegova veća prisutnost u stanicama kože, potpomognuta esencijalnim mineralima i vitaminima, djeluje poput ‘daška svježeg zraka’ za umornu kožu na kojoj se najviše vide rezultati stresa, dugotrajnog rada, starenja i neuredna načina života.

Tako borba protiv starenja, bora, tamnih mrlja dobila je dobrog suparnika.

cjenik usluga 

Comments are closed.