BB Glow tretman toniranja lica

BB Glow je sigurna i učinkovita metoda unosa visoko koncentriranih sastojaka nano needling tehnikom u epidermalni sloj kože s rezlutatom polutrajne šminke, dajući efekt BB kreme.

Tretman također vidno smanjuje vidljivost sitnih bora, ujednačava ten i daje sjaj kože sa instant efektom!
U tretmanu se  upotrebljavaju kokteli koji sadrže biljne ekstrakte i hijaluronsku kiselinu pružajući njeguju i vlagu koži te stimulirajući regenerativne procese.

 

 

 

Postupak nanošenja BB Glow tretmana u kozmetičkom salonu:

 1. Mlijeko za čišćenje lica
 2. Tonik za lice
 3. Piling, mandeličina kiselina 10%
 4. Spray, Sensitive Lavylauricum  – saznaj više.
 5. Exyol SC skin hydrating serum Lavylites – saznaj više.
 6. Nano needling
 7. Spray, Sensitive Lavylaurcium  saznaj više.
 8. Dermawhite ampula, u boji po izboru za BB glow
 9. Zagladiti proizvod po cijeloj koži
 10. Maska BCL prema tipu kože – saznaj više. (aktivne tvari od C vitamina, avocada, hijalurona, aktivnog ugljena i zelenog čaja) Ujedno se 2 do 3 puta tjedno koristi nakon tretmana za kućnu upotrebu, da se koža nakon Nano Needla hrani i hidratizira, kako nebi došlo do stezanja i crvenila kože.
  BCL maska bira se prema tipu kože, a zbog tempa života odličan je izbor radi praktičnosti i kratkog vremena za djelovanje te bez dodatnih nanosa i ispiranja poboljšava stanje kože ili uklanja njene nedostatke.
 11. Skinemo masku i suvišni dio uklonimo.
 12. Spray, Sensitive Lavylaurium, lagano umasirati ostatak maske i spraya.

Koža nakon ovog tretmana ne poprima crvenilo i brzo se regenerira sa novim colagenom, a dobiva i veću količinu vlage, što daje mladenački izgled sa vidljivim efektom ublaženih bora.

 

 

 1. ZA KUĆNU UPOTREBU potrebno je sprejati nekoliko puta tokom dana sa Sensitive Lavylauricum. Jer će nakon 2 do 3 sekunde početi djelovati dubinski na obnovu zbog svojih nano čestica dobivenih iz bilja, a vibracijom tih čestica podizati energiju u stanicama i time poticati bolju diobu stanica.

Sam proizvod Spray, Sensitive Lavylauricum, ako posprejamo po vodi koju pijemo, dobivamo alkaliziranje u našem tijelu i na taj način sprečavamo kiselost u tijelu koja nam šteti, te održava zdravlje i vitalnost.

Krajnji rezultat je revitalizirana, ujednačena i osvježena koža zdravog i svježeg izgleda.

Na tretman BB Glow možete se naručiti u Beauty Centru Biokozmetika Pet by Seka Zebić

Što je MTS (microneedle therapy system)?
MTS tretman sigurna je i učinkovita metoda stimulacije prirodnih procesa regeneracije kože te omogućavanja boljeg prodiranja visokokoncentriranih sastojaka u dublje slojeve kože posljedično pozitivno djelujući na smanjenje bora, ožiljaka i hiperpigmentacija. Trenutno je MTS tehnika jedna od najdjelotvornijih neinvazivnih tehnika rada sa zapanjujućim rezultatima te mogučnošću kombiniranja sa mnogim ostalim protokolima rada unutra kozmetičkog salona.

Koliko dugo traje efekt BB Glow?
Ovisi o broju ponavljanja, efekt traje i do par mjeseci. Potrebno je napraviti barem 2 i više tretmana u razmaku od 7-14 dana.

 

Područja primjene?
– proširene pore
– podočnjaci
– hiperpigmentacije
– pjege
– suha koža
– crvenilo
– pušačka koža
– sitnije bore

 

BB Glow odlično se nadopunjuje sa programom Gimnastika lica by Seka Zebić tako da predlažemo održavanje hidratacije sa masažom 2 do 3 puta tjedno po 10 minuta.

 

Za termin nazovite Mobitel: 091 3882 077 Telefon: 01/3881-811

Radno urijeme: 12-20h radnim danom. Subota je radna prema dogovoru.

Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb

BCL sheet maske

Nova Maska u ponudi je BCL SPA maska u listovima, koja se bira prema tipu kože (aktivne tvari od C vitamina, avocada, hijalurona, aktivnog ugljena i zelenog čaja) Koristimo ih u Beauty centru Biokozmetika PET u sklopu tretmana. Ujedno se 2 do 3 puta tjedno koristi nakon tretmana za kućnu upotrebu, da se koža u jednakim intervalima hrani i hidratizira, kako nebi došlo do stezanja i crvenila kože.

BCL maska bira se prema tipu kože, a zbog tempa života odličan je izbor radi praktičnosti upotrebe jer je integrirana u maramicu te zbog kratkog vremena za djelovanje:

 • Maramicu položimo na lice prema obliku i otvorima.
  Nema dodatnih nanosa i ispiranja
 • Skinemo masku i suvišni dio uklonimo.
 • Lagano umasiramo ostatak maske.
 • Poboljšava stanje kože ili uklanja njene nedostatke.

 

 • bez ftalata
 • bez sulfata
 • bez parabena
 • veganski proizvod
 • nije testirano na životinjama

Kompleks Acida u novom tretmanu DDP

SPECIFIČNI AKTIVNI SASTOJCI. Kompleks Acida.

Hidroksi kiseline godinama su u širokoj upotrebi u profesionalnim tretmanima regeneracije kože; učvršćuju i daju vidljivo bolji reljef lica, te zamjetno smanjuju razne nesavršenosti.

Nova znanstvena linija na bazi kompleksa kiseline sadrži i druge aktivne tvari, koje stimulira proizvodnju novog kolagena, jača barijeru kože, aktivira matične stanice, smanjuje upalni proces, uklanja mrlje, dok retinol (jedan od aktivnih tvari) potiće regeneraciju kože i glavni je sastojak u borbi protiv boja, normalizacije sebuma kože i smanjuje pojave različitih nepravilnosti.  Svi sastojci su jaki antioksidansi.

Prema tipu kože i njihove problematike, proizvodi se primjenjuju u salonu a kod kuće samo prema preporuci stručnjaka, nastavno na započeti tretman.

 • Održavanje zdrave, hidratizirane kože, primjena Acid kompleksa, trebala bi biti povremeni tretman u salonu (2 do 3 puta godišnje)
 • Ako se radi o aknastoj koži ili hiperpigmentaciji, malo više tretmana, s kojim brzo postižemo dobre rezultate, te ublažujemo pojavu akna i ožiljaka.

+ primjena proizvoda za kućnu upotrebu; za hidrataciju, protiv bora, ožiljaka i akni te hiperpigmentacije. Na taj način ćemo kožu održavati hidratiziranom sa plitkim, vizualno smanjenim borama, te spriječiti nastajanje novih bora.

Diego dalla Palma moisturizing hyalu4plump

Za prosinac i siječanj, sukladno vremenskim uvjetima, niskoj vanjskoj temperaturi i pojačanom grijanju, pripremila sam novi tretman u Beauty Centru Biokozmetika Pet. Radi se o bogatom revitalizirajućem i hidratizirajućem tretmanu sa hijaluronskom kiselinom.

*Hidratacija i popunjavanje za antinti-age djelovanje.
*Bio revitalizacija stanica i višedimenzionalna hidratacija.
*Obnavljajući hidrolatni tretman koji osvježava i obnavlja čvrstoću suhoj, dehidriranoj koži.
*Pojačano sa Haylu4Plump-om.

CILJ: zadržati optimalnu hidrataciju kože, usporiti znakove starenja, ublažiti nelagodu i nepropusnost vezanu uz suhu kožu. Vlaži i učvršćuje kožu, za mlađi izgled revitalizirane kože.

ZA KOGA: od 25.godine starosti na dalje, bilo tko sa suhom i/ili dehidriranom kožom i osjećajem neugodnog zatezanja, s kožom sklonom borama, bilo tko pod utjecajem vanjskih uvijeta (sunce, vjetar, hladnoća, kima uređaji) Specijalna formula za smanjenje prvih bora.

Trajanje tretmana: 70 minuta za suhu kožu jednom tjedno tokom četiri tjedna.

Novi tretman oko očiju

U svom Beauty centru Biokozmetika Pet, testirala sam novi proizvod Leon od Lavylites  na klijentima sa vrlo oštečenom kožom oko očiju. Leon ima u tretmanu osjetljive kože oko očiju odmah vidljive rezultate, koji nakon samo nekoliko primjena ostaju dugotrajni.  Ako imate izražene bore “smijalice”, ako imate tamne kolutove oko očiju, ako je česta natečenost kapaka, ako je koža oko očiju vidljivo iritirana i nadražena, te tanka i dehidrirana, novi tretman Leon od Lavylites je baš za vas.

Znate zašto sam uvjerena u odlične rezultate Leona? Zato jer sam proizvod testirala na mladima, koji su svojim načinom života ubrzali starenje, izloženi su stresu, lošem zraku klimatizacijskih uređaja, ne štite se od loših UV zraka, a o količini sna i kvaliteti prehrane, bolje da ne razmišljam. Kad tome dodamo poroke, dim i alkohol, nažalost već je kasno, jer je takav način života ostavio dubok i gotovo neizbrisiv trag na koži i u tijelu.

Baš u ovakvim primjerima, uvjerila sam se u učinkovitost novih tretmana Lavylites na bazi biomimetičnih tvari i nano tehnologije koja u kožu dubinski aplicira aktivne prirodne tvari.

Za sve probleme kože lica, s povjerenjem nam se obratite u beauty centar Biokozmetika Pet. Nakon gotovo 40 godina radnog vijeka, nema problema, s kojim se nismo susreli i čije riješenje nismo otkrili.

Više o prikazanim tretmanima možete pročitati u blogu o vitalnosti koji objavljujemo na stranici uz Program vježbi; Gimnastika lica by Seka Zebić

Mobitel: 091 3882 077
Telefon: 01/3881-811
Fax: 01/3881-275
Radno urijeme: 12-20h radnim danom. Subota je radna prema dogovoru. Radi čestih putovanja i edukacija koje održavamo izvan salona, rezervacija termina i dogovor oko dolaska je obavezan.

Beauy centar Biokozmetika Pet nalazi se na adresi; Prečko: Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb


POSJETITE: