DOKAZANI REZULTATI sa tretmanima Jean Klebert T-SHOCK 31

T-Shock-body

T-SHOCK 31 Beauty protokol na bazi 31 ljekovite biljke znanstveno je dokazan da smanji Vaš konfekcijski broj.

Tretman ima 7 učinaka:

  • detoksifikacijski
  • termički
  • drenažni
  • lipolitički
  • tonifikacijski
  • diuretski
  • antioksidativni

O učinku tretmana svjedoči nam zadovoljna klijentica koja ga je probala: “Uz estetski razlog željela sam isprobati ovu metodu zbog mog dugogodišnjeg problema, a to je česta nadutost trbuha koja mi je stvarala problem i oko odijevanja. Na taj način regulirala sam problem loše probave. Već nakon prvog tretmana moj problem se vidno smanjio i zato sam nastavila sa dolascima na tretmane 1 puta tjedno kako bi održala liniju i imala problem pod kontrolom. Ugodan tretman sa 31 biljnom formulom vraća me u formu i dobro zdravlje.”

U srcu tretmana T-Shock 31 je njega s ekskluzivnim spojem soli koje u kombinaciji s T-Shock gelom oblikuju i detoksificiraju tijelo. T-Shock Gel je sačinjen od 31 ljekovite biljke i primjenjuje se na cijelo tijelo (osim na grudi). Nakon ljekovitog djelovanja gela, tijelo se zamotavanjem u bandaže počinje modelirati pomoću tzv. “spužva efekta” kojim se višak tekućine upija zahvaljujući prethodno natopljenim bandažama u T-Shock 31 soli.

Uspješnost tretmana T-Shock 31 vidi se u rezultatu da je postignuti oblik tijela dugotrajan.

Trajanje tretmana: 90 min.

Cijena tretmana: 220,00 kn

Za proizvode za kućnu njegu nakon tretmana T-Shock 31 posjetite web shop daljepoti.hr

T-Shock tretman osim učinkovitih i inovativnih formulacija proizvoda sadrži i posebnu tehniku „Face tapinga“. Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice u smjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape. K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fizikalnoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. Osim što je jednostavna za primjenu, nakon što se prođe edukacija, ova metoda vrlo brzo daje željene rezultate.
U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture. K- tape trakama u fizikalnoj medicini djeluje se na funkcije mišića – povećava se njegov tonus ili se smanjuje ako je to potrebno, uklanja probleme zglobova, smanjuje bol i poboljšava protok cirkulacije krvi i limfe.

VRAĆANJE VOLUMINOZNOSTI I ČVRSTOĆE ATROFIRANIH MIŠIĆA
U kozmetičkom tretmanu također se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju krvi čime se povećava dotok hranjivih tvari u tkiva. Upotrebljavaju li se sa ciljanim proizvodima koji koži nadoknađuju tvari, K-taping daje brzo vidljive ali i trajne rezultate. Face taping predviđa postavljanje traka u smjeru Langerovih linija tj. linija napetosti kože koje ovise o raspored som stavlje se TechnoGel Nouva Pelle. Ovaj važan gel ima zadaću da očisti stanice od neželjenih tvari, da dovedu aktivne tvari, kako bi stanica bila što duže u funkciji i vitalnosti. Zadaća gela je također da zadrži dovoljnu količinu vode kako ne bi došlo do pojave bora koje nastaju posljedicom dehidracije.

Na lice i vrat postavljaju se dvije bandaže T-Shock posebnom tehnikom koja stoji 20 minuta. Nakon bandaža dolazi pravilna aplikacija Kinesio traka u smjeru Langerovih linija koje opet stoje 20 minuta. Nakon skidanja traka nanosi se DermaKleb Correcting Serum ili DermaKleb Antioxidant Serum te se primjenjuje masaža tehnikom “Phisioroulage”. Na kraju se nanosi DermaKleb Filler Cream.

Za kućnu njegu primjenjuje se Malu Wilz 3D Lifting ampule i Malu Wilz Caviar Gold krema.
Vrijeme trajanja tretmana je oko 90 minuta (ovisno o dužini masaže). Kod atrofije mišića lica preporuka je kura od 5 dolazaka, jednom tjedno te održavati jednom mjesečno. Preventiva za mlađe osobe je tretman jednom mjesečno. Da bi se primjenila ova metoda potrebna je edukacija. Prilikom kupnje proizvoda za primjenu ove metode, edukacija u trajanju od 2-3 sata se ne naplaćuje.
Edukaciju provodi naš edukator mr. ph. Seka Zebić.

Comments are closed.