elektronska knjiga “Kako zaustaviti starenje”

Elektronska knjiga Anti-aging program za lice i tijelo u PDF® formatu, koja se preuzima na računalo ili mobitel te je dostupna za čitanje odmah po uplati, dostupna samo u webshopu Gimnastika lica

Željom da prenesem vlastita iskustva i saznanja, da pomognem svima koji tu pomoć žele prihvatiti, nastala je ova knjiga. Ja gimnastiku tijela ne preporučujem samo za održavanje vitkosti tijela, već gimnastiku lica preporučujem za održavanje svježeg i mladolikog izgleda. U njezinu učinkovitost nisam se uvjerila samo ja, uvjerile su se i moje klijentice koje su prihvatile moju metodu i njome se koriste da sačuvaju ljepotu i mladolikost. U svom beauty centru Biokozmetika Pet, već preko 40 godina sa svojim klijenticama prakticiram Gimnastiku lica.

Vrlo često morala sam dokazivati da se nisam podvrgavala kirurškom liftingu lica. Redovitom njegom i gimnastikom lica uspjela sam usporiti vrijeme i spriječiti vlastito starenje. To je jedina tajna mog izgleda, a ovom knjigom to prestaje biti, želim je podijeliti s vama.

Cjelokupni sadržaj knjige sastoji se od tema:
– Koliko poznajete kožu
– Prirodno i neizbježno starenje
– Svaka bora je zasebna priča
– Živjeti zdravo, osjećati se dobro i biti lijepa
– Vježbe za tijelo
– Vaš lifting lica bez kirurškog zahvata
– Brže do cilja holističkim pristupom
– Deset godina mlađi s gimnastikom lica

Ovaj knjiga odlično se nadopunjuje video materijalima programa Gimnastike lica na hrvatskom jeziku!
Dostupno je 6 različitih video snimki sa detaljnim opisom korištenja metode Gimnastike lica: vježbe za bradu i podbradak, lice, vrat, usne, čelo i oči.

 

Comments are closed.