ImunoD3erm serum s D vitaminom

Novi proizvod po recepturi mr.ph. Seke Zebić

ImunoD3erm serum 30ml

  • Zaštitni serum za sve tipove kože
  • Aktivne tvari s D vitaminom

Novi inovativni serum ImunoD3erm za modeliranje lica koji obnavlja, zaglađuje, regenerira i jača njen imunitet. Bazira se na djelovanju vrhunskih aktivnih sastojaka koji rješavaju sve probleme od mladenačke masne, aknaste, osjetljive do zrele kože.

Serum ImunoD3erm obnavlja lipidnu barijeru suhe i ispucale kože dok u isto vrijeme zadržava vlagu i tako osigurava uravnoteženi sadržaj vode u koži što je jedan od preduvjeta za fiziološku interakciju. Važan je kod stimulacije collagena, odgovornog u sprječavanju bora.

Proizvod ImunoD3erm sadrži i vitamin D popularno prozvan vitaminom sunca, pa se koristi i u liječenju nepravilnosti ali i upalnih problema kože, poput akni, dermatitisa i alergiske iritacije. Zbog toga što brzo i neškodljivo oporavlja te potiće staničnu regeneraciju ali pri tome smanjuje štetnost sunčevih zraka zaslužnih za melanom kože.  Zbog toga ovaj serum preporuća se bez obzira na starosnu dob i vrstu kože za svakodnevnu zaštitnu njegu.

Pročitajte više o aktivnim sastojcima te važnosti D vitamina na linku.

Uputa za korištenje; Prije početka gimnastike lica ili stavljanja kinezioloških traka. Ujutro nanijeti  na lice i vrat 3-4 kapi seruma na čistu kožu i nakon toga prema tipu kože kremu. Serum se može koristiti i za noćnu njegu što se preporuća pogotovo kod zrele kože.

Originalna receptura mr.ph. Seka Zebić, 2021. godina

Serum ImunoD3erm dostupan je u webshopu te u salonu:
Beauty centar Biokozmetika Pet

Cijena ImunoD3erm serum 47,00  (354,12 kn)
Cijena ImunoDerm ulje 
44,00  (331,52 kn)
Cijena ImunoD3erm krema 41,00  (308,91 kn)

Comments are closed.