IumnoD3erm KREMA

ImunoD3erm 24 – satna krema za suhu, dehidriranu, osjetljivu, zrelu kožu.

ImunoD3erm krema za lice, vrat i dekolte, prava je riznica kvalitetnih sastojaka poput hladno prešanih ulja argana i koštica marelice, CO2  pulpe pasjeg trna, D vitamina, hijaluronske kiseline, ceramida, kolagena, elastina i hidrolata bušina.

Ta bogata kombinacija pruža 24-satnu zaštitu i njegu suhe, dehidrirane, osjetljive i zrele kože koja nakon redovite upotrebe kreme i u kombinaciji sa ImunoD3erm serumom za sve tipove kože ili ImunoDerm ulje za suhu, dehidriranu, osjetljivu i zrelu kožu, postaje vidno glatka i hidratizirana boljeg tonusa i čvrstoće.

Također, ova lagana krema baršunaste strukture, stimulira staničnu obnovu i obrambene mehanizme kože, te se, osim za suhu, dehidriranu, zrelu kožu preporučuje i za osjetljivu i beživotnu kožu, jer će joj dati čvrstoću i osjećaj svježine na licu.

ImunoD3erm krema ima jedinstvenu moć jačanja zaštitne barijere, te je koža nakon primjene hidratiziranija, ali bez masnog i ljepljivog osjećaja, zbog čega je savršena podloga za šminku, jer ima 24-satnu hidrataciju i zaštitu od vanjskih utjecaja.

Kako nanosimo ImunoD3erm kremu?

Može se prema potrebi nanositi ujutro i navečer ili u kombinaciji sa imunoD3erm serumom za sve tipove kože ili u kombinaciji s ImunoDerm uljem za izrazito suhu, zrelu, osjetljivu i dehidriranu kožu, koji se nanose lagano, kružnim pokretima i utrljaju u kožu prije nanošenja kreme tehnikom Gimnastike lica.

ImunoD3erm krema se može koristiti tijekom cijele godine, posebno će dobro djelovati na kožu iznad 35 godina, jer će pojačati hidrataciju ali i potaknuti proizvodnju kolagena, a u kombinaciji sa serumom i uljem usporiti će nastanak bora i vratiti koži mladenački tonus.

Linkovi za naručivanje;

Cijena ImunoD3erm serum 47,00  (354,12 kn)
Cijena ImunoDerm ulje  44,00  (331,52 kn)
Cijena ImunoD3erm krema 41,00  (308,91 kn)

U shopu gimnastika lica također provjerite akcije i pogodnosti.

 

Comments are closed.