Novi Lavylites tretmani u beauty centru BiokozmetikaPet

Već dugi niz godina koristim i educiram o proizvodima brandova koji sadrže Biomimetične tvari / Malu Wilz, Diego Dalla Palma, Themae i Nougatine / nekoliko mjeseci testirala sam proizvode Lavylites poznatog svjetskog znanstvenika Tibora Jakabovića. Tretmane sam radila u sklopu programa Gimnastika lica by Seka Zebić za svaki proizvod na istoj osobi da mogu vidjeti razvoj stanja kože, i dobila sam izuzetno dobre rezultate.

Prije svega, testirala sam proizvode za problematičnu aknastu kožu i Anti-age liniju.

Specifični problemi masne i mješovite kože su akne koje ne rijetko prerastu u upalne procese. Preparat lavylite auricum pokazao je izvanredne i brze rezultate u rješavanju tog problema. Način upotrebe u kozmetičkom salonu: izdašno nasprejati nakon tretmana čišćenja.
Način upotrebe kod kuće: redovito sprejati po aknastom i/ili masnom području nakon čišćenja kože ujutro i navečer.

Ovdje možete vidjeti fotografije /prije i poslije/ za tretman za aknastu kožu i gotovo nevjerojatno brzi oporavak, nako samo nekoliko dolazaka.

Postupak za blic lifting anti–age tretman nije nimalo drastičan ni agresivan, kako se od tretmana protiv znakova starenja očekuje. Koristim kombiniranu tehniku stimulacije mišića sa Lavyl Auricum sprejem izvanrednih mogućnosti.

Za sve probleme kože lica, s povjerenjem nam se obratite u beauty centar Biokozmetika Pet. Nakon gotovo 40 godina radnog vijeka, nema problema, s kojim se nismo susreli i čije riješenje nismo otkrili.

Više o prikazanim tretmanima možete pročitati u blogu o vitalnosti koji objavljujemo na stranici uz Program vježbi; Gimnastika lica by Seka Zebić

Mobitel: 091 3882 077
Telefon: 01/3881-811
Fax: 01/3881-275
Radno urijeme: 12-20h radnim danom. Subota je radna prema dogovoru. Radi čestih putovanja i edukacija koje održavamo izvan salona, rezervacija termina i dogovor oko dolaska je obavezan.

Beauy centar Biokozmetika Pet nalazi se na adresi; Prečko: Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb

Comments are closed.