Novi tretman oko očiju

U svom Beauty centru Biokozmetika Pet, testirala sam novi proizvod Leon od Lavylites  na klijentima sa vrlo oštečenom kožom oko očiju. Leon ima u tretmanu osjetljive kože oko očiju odmah vidljive rezultate, koji nakon samo nekoliko primjena ostaju dugotrajni.  Ako imate izražene bore “smijalice”, ako imate tamne kolutove oko očiju, ako je česta natečenost kapaka, ako je koža oko očiju vidljivo iritirana i nadražena, te tanka i dehidrirana, novi tretman Leon od Lavylites je baš za vas.

Znate zašto sam uvjerena u odlične rezultate Leona? Zato jer sam proizvod testirala na mladima, koji su svojim načinom života ubrzali starenje, izloženi su stresu, lošem zraku klimatizacijskih uređaja, ne štite se od loših UV zraka, a o količini sna i kvaliteti prehrane, bolje da ne razmišljam. Kad tome dodamo poroke, dim i alkohol, nažalost već je kasno, jer je takav način života ostavio dubok i gotovo neizbrisiv trag na koži i u tijelu.

Baš u ovakvim primjerima, uvjerila sam se u učinkovitost novih tretmana Lavylites na bazi biomimetičnih tvari i nano tehnologije koja u kožu dubinski aplicira aktivne prirodne tvari.

Za sve probleme kože lica, s povjerenjem nam se obratite u beauty centar Biokozmetika Pet. Nakon gotovo 40 godina radnog vijeka, nema problema, s kojim se nismo susreli i čije riješenje nismo otkrili.

Više o prikazanim tretmanima možete pročitati u blogu o vitalnosti koji objavljujemo na stranici uz Program vježbi; Gimnastika lica by Seka Zebić

Mobitel: 091 3882 077
Telefon: 01/3881-811
Fax: 01/3881-275
Radno urijeme: 12-20h radnim danom. Subota je radna prema dogovoru. Radi čestih putovanja i edukacija koje održavamo izvan salona, rezervacija termina i dogovor oko dolaska je obavezan.

Beauy centar Biokozmetika Pet nalazi se na adresi; Prečko: Petrovaradinska 9a, 10000 Zagreb

Comments are closed.