Novi tretman učvrščivanja i spriječavanja pojave strija

TRUDNICE-STRIJE

Tretman učvrščivanja i spriječavanja pojave strija s IN-Tense Complex-om, jača i preuređuje strukture koje održavaju kožu te vraća elastičnost, glatkoću i tonus koži.

Što su strije?
Te promjene, oštećenja dubokih slojeva kože i potkožnog tkiva očitutju se kao pruge na površini kože. U početku su te pruge malo udubljene, crvene-ljubičaste boje, a potom blijede. Na suncu okolna koža tamni ali strije postaju još vidljivije, što je najbolji dokaz da je riječ o promjenama na dubokim slojevima kože. Mogu se javiti na bilo kojem dijelu tijela ali najčešće se javljaju na nekim dijelovima tijela poput trbuha, stražnjice, grudi, bedara. Iako se mogu javiti na tijelu muškarca u prvom redu strije su problem koji pogađa žene i to najčešće u razdoblju puberteta a potom u trudnoći. No strije se mogu javiti i u bilo kojem razdoblju života kao posljedica naglog mršavljenja ili debljanja. Jednom kad se jave, ovisno o stadiju, strije je teško izliječiti no korisno je znati da ih je moguće spriječiti.

Kako spriječiti strije?
Nova istraživanja pokazuju da su strije posljedica hormonalnih promjena i poremećaja. Dakle nisu posljedica isključivo naglog rastezanja kože ili povećanja tjelesne težine. No nagle promjene tjelesne težine, a time i opsega pojedinih dijelova tijela vrlo su često uzrok stvaranja stijra posebice u pubertetu. Važno je održavati tjelesnu težinu stalnoom, odnosno ne pribjegavati drastičnim i ekspresnim dijetama. Prilikom provođenja redukcijske dijete važno je tjelovježbom održavati elastičnost i čvrstoću kože a u tome su od velike pomoći i proizvodi koji održavaju vlažnost kože i podržavaju prirodni proces proizvodnje vlakana kolagena i elastina.

Tretman za trudnice sastoji se od nekoliko faza:
Opuštanja, relaksacija uljem, piling tijela, nanos proizvoda za borbu protiv strija. Masaža sa kristalima sa dijagitopresurom, a počinje se sa ritualom kose, lica, preko vrata, dekoltea i cijelog tijela, drenažne masaže nogu protiv edema i završava na reflekso masaži stopala.

Cijena tretmana je 300,00 kn.
Vrijeme trajanja tretmana je 90 min.

Za kućnu njegu prepručujemo Diego Dalla Palma 4 STEPS BODY PROGRAM 30-DAY STRATEGY, šok tretman sa četiri različite sinergističke i komplementarne formulacije, savršeno uravnotežene za borbu protiv problema tijela povezanih sa zadržavanjem vode, celulitom, lokaliziranim adipozitetom i opuštanjem kože na specifičan i raznolik način u četiri tjedna.
Pribor sadrži četiri tube koje djeluju u četiri sukcesivne faze:
1 – Drenaža;
2 – Anticelulitno djelovanje;
3 – Smanjenje;
4 – Učvršćivanje kako bi se tijelu dao tonus i oblik.
Rezultat: Preoblikovano i tonizirano tijelo.
body-4cream-groupage_544a3baf3ae1e

Za više informacija o proizvodima za kućnu njegu posjetite web shop daljepoti.hr, ili nazovite na tel. 01 3881 275, svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

Comments are closed.