Ridoki i digitopresurna masaža

Sitnim obrađennim vrhovima kristala, smješteni u obliku loptica, prolazimo po površini kože lica, vrata i dekoltea desetak minuta. Djelujući na cirkulaciju limfe i krvotoka, pomažemo bolji metabolizam u stanicama, bolja je izmjena tvari kao i veći dovod kisika, odgovoran za vitalnost stanica.

Koža vraća svoju svježinu, oslobađa stres i dolazi u koži do bolje elastičnosti i napetosti zbog regeneracije, elastina i kolagena, koji su odgovorni za dobro stanje. Digitopresurnom masažom do zdrave, lijepe kože koja ne poznaje godine. Kako izgled, tj.napetost kože i stvaranje bora, ovisi o stanju mišića i vezivnog tkiva, jasno je da stalne kontrakcije mišića povlače kožu koja se svakog dana bezbroj puta udubljuje na određenome mjestu i konačno na tome mjestu nastaje bora.

Cilj je digitopresurom potaknuti protok energije, potaknuti optok limfe i krvi, odnosno potaknuti izmjenu tvari i pročišćavanje tkiva, poboljšati elastičnost i napetost mišića o kojoj uvelike ovise elastičnost i napetost kože. Već nakon prve masaže opazit ćete promjenu, vaša će koža dobiti svježiju boju, ten će biti glatkiji, s lica će nestati napetost, a oči i pogled će biti odmorniji. Nakon nekoliko tretmana opazit ćete bolju napetost kože lica, a bore će biti mekše, manje vidljive.

 

Po metodi THEMAE Paris kuće, Ridoki masaža radi se sa vrhunskim proizvodima na bazi čajeva i biljnih ulja.Ridoki masaža i digitopresura u vremenu 30 minuta je spas za održavanje dobrog reljefa lica. Preporuča se 1 do 2 tretmana mjesečno, ovisno o starosnoj dobi kože.Cijena tretmana 90kn / 30 min.

Comments are closed.