S licem se predstavljamo svijetu

„Svi se osjećamo dobro, ako izgledamo dobro. Ali, bez ustrajnosti i malo truda, nema dobrog izgleda. Iz vlastitog iskustva znam da nije uvijek lako ustrajati. Okruženi smo ljudima, svojim kao i njihovim problemima, zaokupljeni poslovima i obavezama koji nam svakodnevno oduzimaju vrijeme i energiju. Zapravo vjerujem da nam najviše energije uzima borba s nama samima i s našim genetskim naslijeđem.Ali isto tako znam, a to potvrđuju i brojne znanstvene studije, da nas ljudi često, ako ne i uvijek, ocjenjuju ovisno o izgledu. Vrlo često na naš život i na to kako će nas drugi ocjenjivati utječu i predrasude, one naš život nekad skrenu određenim smjerom. I zato vjerujte, isplati se uložiti trud u vanjski izgleda, posebno u izgled lica koje je uvijek izloženo tuđim pogledima, ali i našoj strogoj ocjeni. S licem se zapravo predstavljamo svijetu. A nije potreban veliki trud, dovoljno je promijenti neke navike i velik će se broj nedostataka popraviti. Važno je znati što i kako promijeniti, što i kako raditi.Trenirajte Gimnastiku lica sa Sekom Zebić u svom domu, 45 minuta online, pomoću WhatsApp / Viber Video poziva.

Uz malo napora, većina će žena izgledati lijepo. A odraz lijepog lica u ogledalu daje osjećaj zadovoljstva i jača samopouzdanje.

Postavite si cilj: što dulje sačuvati mladost i ljepotu. Budite ustrajni u ostvarenju tog cilja. Nije uvijek lako, jer život je sastavljen i od padova, ali padovi nam služe da bismo ponovno ustali i bili jači.“

A sada možete i VI! Trenirajte Gimnastiku lica sa Sekom Zebić u svom domu, 45 minuta online, pomoću aplikacija WhatsApp / Viber video poziva.

Iz knjige Kako zaustaviti starenje; Seka Zebić, mr.ph. koja je diplomirala na farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine a od 1977.godine vodi vlastiti kozmetički salon. Svoju aktivnost u kozmetici i kozmetologiji, širi na proizvodnju kozmetičkih proizvoda, a osim u praktičnom radu, istovremeno znanje koristi za educiranje novih generacija kozmetičarki.
Cijela njena djelatnost usmjerena je prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. Na vlastitom primjeru, ustrajnošću zadnjih 40 godina, dokazuje da prirodnim načinom i gimnastikom, možete postići lifting lica i usporiti starenje, a jednostavnim ali ciljanim programom vježbanja tijelu osigurati dugovječnu vitalnost i mladost.

Vježbama oblikujte lice. Gimnastika lica on line uživo dolazi u vaš dom sa programom vježbi i to sa individualnim pristupom. Vaš osobni trener u vašem prostoru i kad vam najviše odgovara.

Donosim vam svoj individualni trening u vaš dom! Izdvojite za sebe 45 minuta. Uz individualni rad, i Vi ćete zadržati lijepo i mladoliko lice.

Po uplati treninga i dogovoru mailom za precizniji termin, pripremite mirno okruženje za individualni trening Gimnastike lica s osobnim trenerom. On line video poziv osigurava osobnu prilagodbu programa Gimnastike lica vašim potrebama te ritam koji možete pratiti.
Online trening Gimnastike lica uživo obuhvaća individualne vježbe, koje možete raditi i nakon zajedničkog treninga sami kod kuće, na poslu, kada vozite ili ste u prirodi…

Voditelj vašeg individualnog treninga je autorica knjige Kako zaustaviti starenje gđa Seka Zebć osobno! Njezin originalni program Gimnastika lica, priznat je od Zavoda za patente i dostupan u prodaji u većini Europskih zemalja, te Sjevernoj Americi. Stotine zadovoljnih korisnica svakodnevno javljaju vidljive rezultate i redovito prate razvoj programa i sudjeluju u individualnim treninzima.

A sada možete i VI! Trenirajte Gimnastiku lica sa Sekom Zebić u svom domu, 45 minuta online, pomoću WhatsApp ili Viber Video poziva.

Comments are closed.