Tretman liftinga ruku nadlaktice

tretman-nadlaktice

Najnoviji trend u području estetske medicine je lifting ruku. Prema Američkom Društvu za Plastičnu Kirurgiju, u proteklih deset godina operacije ruku povećale su se za 50 puta. U 2013. godini više od 15000 žena se podvrglo operaciji ruku, čiji je postotak godinama rastao. Lifting efekt tretman uspješno poboljšava estetski izgled nadlaktica.

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI

3D Instant Lift System – Inovativni brzo-djelotvorni lifting sistem dobiven iz tapioke. Brzo se absorbira na površinu kože stvarajući zatezajući mikro sloj s efektom zaglađivanja. Ruke su čvršće i zategnutije kao i unutrašnji dio nadlaktice.

In-Tense Complex – Ojačava i reorganizira strukturu kože obnavljajući elastičnost, glatkoću i čvrstoću tijela s instantnim zatezajućim djelovanjem.

Preporučujemo od 1 do 2 tretmana tjedno u trajanju od 3-4 tjedna. Obavezna kućna njega ujutro i navečer s Underarm&Inner Thigh Lifting Concentrate i Lifting Effect Toning Cream. Prilikom tretmana lica preporučuje se raditi i ovaj tretman.

Vrijeme trajanja tretmana 40 minuta

Cijena tretmana 120,00 kn

Za više informacija o proizvodima za kućnu njegu posjetite web shop daljepoti.hr, ili nazovite na tel. 01 3881 275, svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

Pogledajte video clip Diego Dalla Palma BODY TRAINER – RESHAPING 90/60/90 

Comments are closed.