Tretman liftinga zrele kože

lifting_tretman

Stanična biorevitalizacija i zaštita svih slojeva kože: tretman za učvršćivanje i ljepotu ženske i muške kože koji se bori protiv bora i linija koje nastaju starenjem kože.

Glađa i sjajna koža. Definirane i opuštene linije. To su karakteristike mlade kože koje nastojimo sačuvati. Ali kako vrijeme prolazi tako naše lice stari. To uočavamo pogledom u ogledalo. Pojavljuju se bore. Oblik lica se mijenja, gubi definiciju, konture lica s vremenom gube na svojoj funkciji. Što leži u pozadini toga? Dan za danom, godinu za godinom, stanična aktivnost kože slabi, sistem svih slojeva kože opada i potporne strukture (načinjene od kolagena, elastina i hijaluronske kiseline) postaju neusklađene sa smanjenom vitalnom funkcijom. Koža gubi na kompaktnosti, čvrstoći i elastičnosti; linije lica su izraženije s izgledom atrofiranog lica.

Rješenje: Ovi proizvodi za salonski i kućni tretman spas su za staničnu funkciju i revitalizaciju u spriječavanju bora koje dolaze prirodno s godinama. To je tretman koji učvršćuje i na tj način jedan je od važnijih tretmana za spriječavanje bora koje prirodno dolaze. Osnažen je kolagen lift peptidom.

Snaga tretmana: je u eksluzivnom 51+3 HYALU COMPLEXTM za višestruki biorevitalizirajući učinak. Vraća optimalnu razinu vitalnih elemenata ključnih za staničnu komunikaciju te se bori protiv nedostataka na koži i u koži. Za uravnoteženu i intenzivno regeneriranu kožu.\r\nU lifting tretmanu za zrelu kožu 51+3 HYALU COMPLEXTM sadrži visoko vrijedne supstance od kojih su kolagen i elastin koji poboljšavaju strukturu kože. Tu je i Collagen Lift Peptide koji djeluje stimulativno, 3D Instant Lift System neodgodiv u sistemu liftinga koji zajedno djeluju relaksirajuće čineći bore glađima, a koža lica dobiva zategnut efekt

Protokol tretmana:
Čišćenje Mlijeko/tonik
Relax masaža (5 min)
Piling maska
Serum za lifting masažu (20 min)
Maska za punoću lica
Obrada bora
Završna krema

Vrijeme trajanja tretmana je 90 min.

Cijena tretmana je 400,00 kn.

Za kućnu njegu nakon tretmana preporučujemo Diego Dalla Palma Lifting 24h Tensor-Effect Cream, bogata i baršunasta krema koja trenutno upija u kožu te ima trostruko djelovanje: instant lifting efekt, učvršćuje, djeluje protiv bora. Na površini 3D Instant Lift System – novi aktivni lifting sa trodimenzionlanom strukturom – opušta tkivo, za trenutni lifting efekt. Dubinski, 51+3 HYALU COMPLEXTM i Collagen Lift Peptide pospješuju pomlađivanje kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i elastina te jačajući stukturu kože. To rezultira kožom sa manje vidljivim borama i jačim lifting efektom lica. Sa svojim antoksidativnim svojstvima, štiti kožu od vanjskih faktora. Crte lica su zaglađenije s obnovljenim lifting efektom.

pf05041-tensor-effect-cream_54cb71c7f0b83

Za više informacija o proizvodima za kućnu njegu posjetite web shop daljepoti.hr, ili nazovite na tel. 01 3881 275, svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

Comments are closed.