Novi proizvod po recepturi mr.ph. Seke Zebić

ImunoD3erm serum 30ml

  • Zaštitni serum za sve tipove kože
  • Aktivne tvari s D vitaminom

Novi inovativni serum ImunoD3erm za modeliranje lica koji obnavlja, zaglađuje, regenerira i jača njen imunitet. Bazira se na djelovanju vrhunskih aktivnih sastojaka koji rješavaju sve probleme od mladenačke masne, aknaste, osjetljive do zrele kože.

Serum ImunoD3erm obnavlja lipidnu barijeru suhe i ispucale kože dok u isto vrijeme zadržava vlagu i tako osigurava uravnoteženi sadržaj vode u koži što je jedan od preduvjeta za fiziološku interakciju. Važan je kod stimulacije collagena, odgovornog u sprječavanju bora.

Proizvod ImunoD3erm sadrži i vitamin D popularno prozvan vitaminom sunca, pa se koristi i u liječenju nepravilnosti ali i upalnih problema kože, poput akni, dermatitisa i alergiske iritacije. Zbog toga što brzo i neškodljivo oporavlja te potiće staničnu regeneraciju ali pri tome smanjuje štetnost sunčevih zraka zaslužnih za melanom kože.  Zbog toga ovaj serum preporuća se bez obzira na starosnu dob i vrstu kože za svakodnevnu zaštitnu njegu.

Pročitajte više o aktivnim sastojcima te važnosti D vitamina na linku.

Uputa za korištenje; Prije početka gimnastike lica ili stavljanja kinezioloških traka. Ujutro nanijeti  na lice i vrat 3-4 kapi seruma na čistu kožu i nakon toga prema tipu kože kremu. Serum se može koristiti i za noćnu njegu što se preporuća pogotovo kod zrele kože.

Originalna receptura mr.ph. Seka Zebić, 2021. godina

Serum ImunoD3erm dostupan je u webshopu te u salonu:
Beauty centar Biokozmetika Pet

 

Učvršćivanje lica pomoću kinezioloških traka

U svijetu je novost, a kod nas već dugogodišnja rutina!

Održavanje i učvršćivanje mišića lica pomoću kinezioloških traka

U sportu i rehabilitaciji primjenjuje se kod slabijih mišića i tkiva, upalnih procesa te stimulira limfni sistem i cirkulaciju. Jeste li znali da već desetak godina u Beauty Centru Biokozmetika Pet imate na raspolaganju tretmane sa Kineziološkim trakama, pod nazivom T-shock, a koji na isti način poboljšava cirkulaciju i reljef vašeg lica?

Da bi zadržali volumen mišića i spriječili atrofiju (opuštanje mišića) koji  je bitan za reljef lica, trake djeuju na cirkulaciju i na limfni sistem, tako da su naše stanice opskrbljene sa kisikom i hranjivim tvarima a suvišne tvar i toksini odlaze iz tijela putem limfe.
Sama koža poprima bolji tonus, jer se poboljšava regeneracija kolagena odgovornog za njezinu čvrstoću.

Za vidljive rezultate idealno je kombnirati i održavati rutinu tretmana u intervalima jednom do dva puta mjesečno, ovisno o stanju kože.
U ponudi su 2 tretmana,
– T-schock od 60 minuta; serum trake i masaža lica 270kn.
– T-schock od 100 minuta; serum, zavoj 20 minuta, serum, kineziološke trake 20 minuta, masaže 20 minuta i završna krema, 540 kn.

Između dva tretmana u salonu preporučam kod kuće održavati lice uz adekvatne kozmetičke proizvode i pravilnu primjenu kinezioloških traka, koje bi pomogle spriječili i ublažili pojavu bora.

Za tretman kod kuće potrebna vam je edukacija od pola sata; kako primjeniti trake za kućnu primjenu. Edukacija je individualna, prema problemu na zonama lica, vrata i dekoltea klijenta.
Edukacija u trajanju cca 30 minuta, cijena 150kn

Za naručivanje na tretmane u Beauty Centru Biokozmetika Pet, Petrovaradinska 9a, Prečko, Zagreb. Molimo nazvati radnim danom između 11 i 20 sati.

Kontakt

Masaža stopala

Izvodi se na osnovu podjele ljudskog tijela na deset okomitih i tri vodoravne zone. Osim tabana masiramo cijelo stopalo, odozdo prema gore, gornju i vanjske strane stopala, sve do gležnjeva. Masiranjem točno određenih točaka na stopalima prevladavaju se brojne smetnje.

Masaža je ugodna a bol, koji se osjeti pri pritisku na točke i koji ukazuje na neki poremećaj u tijelu, nestaje nakon nekoliko sekundi. Poboljšani protok krvi, prevladavanje zastoja energije, odstranjivanje kristala mokraćne kiseline, otapanje tvari i opuštanje cijelog tijela dio su blagotvornih učinaka masaže stopala.

Maska za stopala od detoksificirajuće biljke Lemongrass + Green Tea prirodno tretira i obnavlja kožu, poboljšava sjaj i teksturu. Nadražaji kože se smiruju. Detoksikacijska umirujuća i iscjeljujuća limunska trava, prirodni antiseptik, regulira izličivanje suvišnih tvari iz tijela. Zeleni čaj neutralizira slobodne radikale i umanjuje oštećenja kože.

O prednostima masaže pročitajte u knjizi „Kako zaustaviti starenje“  autorice mr. ph. Seke Zebić.

Cjenik tretmana u beauty centru Biokozmetika Pet na linku: http://beautycentar-biokozmetika.hr/cjenik/

Zašto digtopresura lica i masaža glave:

O digitopresuri i njezinoj primjeni za lifting lica može se pročitati u samoj knjizi „Kako zaustaviti starenje“, međutim ovo je dodatak, odnosno mali osvrt na to kako neke identične točke za lifting djeluju i na naše zdravlje. Zato treba više obratiti pažnju na te točke kod digitopresure i zadržati se dulje od ostalih da bi imali obostrani učinak za ljepotu i zdravlje.

A – Sredina brade. Opušta stres mišića u vilici i poboljšava cirkulaciju u licu.
B – Točka između gornje usnice i nosa. Bolji protok cirkulacije u mozgu i bore su manje primjećene.
C – Udubina uz nosnice. Uklanja umor u očima. Oči poprimaju sjaj. Smanjuju se edemi – jastučići ispod očiju. Djeluje drenažno.
D – Točke na sredini nosa. Poboljšavaju se funkcije u mozgu.
E – Točke na vanjskim kutovima oka. Poboljšava se vid, uklanja umor, bolja cirkulacija oka.
F – Točke ispod obrva i početak nosa. Smanjuje glavobolju, poboljšava protok energije i uklanja stres.
G – Točka na sljepoočnici. Djeluje na bolji vid, na unutarnje glatke mišiće i protok energije.
M – Točka iznad 3. oka. Poboljšava koncentraciju i djeluje na smirenje i opuštenost.

O načinu rada digitopresure pročitajte u knjizi „Kako zaustaviti starenje“  autorice mr. ph. Seke Zebić.

Cjenik tretmana u beauty centru Biokozmetika Pet na linku: http://beautycentar-biokozmetika.hr/cjenik/

Detoksikacija i piling tijela

Piling cijelog tijela pomoći će vam u rješavanju toksina iz kože i vratiti bolju cirkulaciju, jer koža je naš najveći organ koji nas štiti od vanjskih i nutarnjih faktora.

Važnost pilinga; naziv smo preuzeli iz engleskog jezika (peeling), a doslovno preveden znači ljuštenje. Doista je riječ o ljuštenju mrtvih stanica kože. Ni jedan tretman lica i tijela neće dati potpuni učinak ako prije njega ne napravimo piling.

Pilingom omogučavamo bolje disanje kože, odstranjujemo mrtve stanice, poboljšavamo izmjenu tvari i apsorbiranje aktivnih supstanci iz proizvoda koje nakon pilinga nanosimo na kožu.

Tretman detox tijela obuhvaća:
Počinje s ritualom otvaranja. Ovo će pomoći da se klijent opusti i da dobije osjećaj mira, a fokus rituala je opuštanje klijenta za danji ritual.

Započinje piling tijela na bazi morskih algi. Kreirana od strane obitelji Walton na zapadnoj obali Irske, VOYA je prva svijetska certificirana organska linija za njegu kože na bazi morskih algi.

Proizvod za piling tijela sadrži uz morske alge i organska ulja, a to je kombinacija koja hidratizira kožu, stimulira cirkulaciju, limfni sustav, do učvršćenja  kože  i njezinog sjaja.

O algama:
Susrećemo ih u brojnim proizvodima i tretmanima lica i tijela. Biraju se ovisno o problemu koji se tretira, to jest, ovisno o svojstvima koje ima pojedina alga. Odlične rezultate daju u tretmanima protiv celulita i masnh nakupina, te u normaliziranju izlučivanja suvišne tekućine kao i vračanje hidratantnosti kože. Sadrže jod, minerale, visokovrijedne bjelančevine…

Piling tijela završava završnim rizualom, koji pomaže u ponovnom buđenju klijenta nakon što je tretman završio. Fokus rituala je obnova i rastezanje tijela klijenta kroz dodir i pokrete rastezanja.

Preporuka:
Odmah nakon ljeta treba ukloniti mrtve stanice na koži, kako bi hidratantni preparati nadoknadili izgubljenu količinu vode u koži i time održali vitalnost i usporili starenje.

 

O prednostima pilinga pročitajte u knjizi „Kako zaustaviti starenje“  autorice mr. ph. Seke Zebić.

Cjenik tretmana u beauty centru Biokozmetika Pet na linku: http://beautycentar-biokozmetika.hr/cjenik/

 

 

Zašto DETOKSIKACIJA za naše zdravlje i izgled:

Do određene mjere naše tijelo može samo izbalansirati sve navedene teškoće i time eliminirati kiseline, štetne tvari i toksine, te neutralizirati slobodne radkale, ali često je pitanje koju količinu. U početku su crijeva, pluča, jetra, bubrezi i koža zaslužni za eliminaciju toksna i štetnih supstanc koje mogu ući u tijelo iz okoliša ili prehranom. Kakogod, ako je količina toksina, štetnih tvari i kiselina postala pre velika, u jednom se trenutku ovi organi s time više ne mogu nositi. Jednom kada su dosegli svoj maksimum dolaz do aktiviranja ostalih sustava u tijelu u neutraliziranju štetnih supstanci nataloženih u koži ili tkivu kao otpadni produkti. Simptomi kao što s probavne smetnje, nadutost, umor, glavobolje, pad imuniteta, problemi s kožom i tako dalje, mogu biti znak da su detoksikacijski organi pre opterečeni ili da se u tijelu akumilira previše štetnih supstanci i kiselina. Ciljani detoks omogućuje organima opuštanje, a tijelu da se oslobodi štetnih tvari i vrati balans.

Što je detoksikacija? Detox nije novi trend našeg vremena. Čak je i Hipokrat korstio metode detoksikacije za čišćenje tijela, a Sebastian Kneipp je znao da je detoksikacija nužna za dobro zdravlje. Osim što ima spiritualno značenje, post (koji je utemeljen u mnogim religijama prije mnogo godina) također se koristi u čišćenju i opuštanju tijela. Danas je, možda više nego ikad prije, ljudsko tijelo izloženo ekstremno velikom rasponu različitog stresa. Zato je tema detoksa tako važna.

Postoji različit načini detoksikacije odnosno uklanjanja stresa i oslobađanja tijela od stresnih tvari, a to su: detoksikacija iznutra i detoksikacija izvana.

Detoksikacija IZNUTRA:

temelj je naša prehrana, koja uvijek treba biti balansirana, puna nutrijenata i vitalnih supstanci te sadržavati velike količine biljne, svježe, prirodne, visokokvalitetne hrane. To tijelu osigurava sve potrebne nutriente kao što su ugljikohidrati, proteini, masne kiseline, vitamini, minerali, enzimi, vlakna i antioksidansi koji su potrebni tijelu za obavljanje različitih funkcija, uključujući detoksikaciju. To također smanjuje količinu štetnih tvari koje se apsorbiraju prehranom i povećava količinu vitalnih nutrienata koji neutraliziraju kiseline i štetne tvari te mogu ublažiti one koje su se već nataložile.

Nadalje, možemo pomoći našem tijelu konzumirajući hranu i proizvode bogate antioksidansima koji vežu štetne tvari. To je naprimjer bobičasto voće te citrusi.

Aktivni ugljen, ljekovita zemlja i alge također djeluju protiv toksina. Druga opcija za čišćenje tijela iznutra je ciljano jačanje detoksikacijskih organa. Naprimjer, dovoljno tekućine stimulira rad bubrega. Vlakna pospješuju rad crijeva, a gorke tvari kakve nalazimo u grejpu, artičokama i mlijeku čićka aktiviraju jetru. Detoksikacijski tretmani, ili izdvojeni detoksikacijski dani, drugisu način za otpuštanje štetnih tvari iz tijela. Ovi tretmani i detoksikacijski dani mogu biti različiti, kao što su post, čišćenje sokom, čišćnje jetre, čišćenje crijeva ili dani kada se jede jedna vrsta hrane.

Detoksikacija IZVANA:

Koža je jedan od njvažnijih detoksikacijskih organa, zbog čega je detoksikacija izvana jednako važna kao i čišćenje iznuta. Tradicionalne metode čišćenja izvana uključuju saune i parne kupke. Također pomažu i alkalne kupke, masaže i tuširanja. Ciljano korištenje odgovarajućih preparata za kožu je drugi važan način zaštite i čišćenja kože. Ovdje dolazimo do važnosti širokog spektra detox proizvoda. Oni donose učinkovitu kombinaciju biljnih aktivnih tvari iz prirode koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i stite je od štetnih tvari.

 

 

 

 

 


POSJETITE: