Učvršćivanje lica pomoću kinezioloških traka

U svijetu je novost, a kod nas već dugogodišnja rutina!

Održavanje i učvršćivanje mišića lica pomoću kinezioloških traka

U sportu i rehabilitaciji primjenjuje se kod slabijih mišića i tkiva, upalnih procesa te stimulira limfni sistem i cirkulaciju. Jeste li znali da već desetak godina u Beauty Centru Biokozmetika Pet imate na raspolaganju tretmane sa Kineziološkim trakama, pod nazivom T-shock, a koji na isti način poboljšava cirkulaciju i reljef vašeg lica?

Da bi zadržali volumen mišića i spriječili atrofiju (opuštanje mišića) koji  je bitan za reljef lica, trake djeuju na cirkulaciju i na limfni sistem, tako da su naše stanice opskrbljene sa kisikom i hranjivim tvarima a suvišne tvar i toksini odlaze iz tijela putem limfe.
Sama koža poprima bolji tonus, jer se poboljšava regeneracija kolagena odgovornog za njezinu čvrstoću.

Za vidljive rezultate idealno je kombnirati i održavati rutinu tretmana u intervalima jednom do dva puta mjesečno, ovisno o stanju kože.
– T-schock od 100 minuta; serum, zavoj 20 minuta, serum, kineziološke trake 20 minuta, masaže 20 minuta i završna krema, 95 eura.

Između dva tretmana u salonu preporučam kod kuće održavati lice uz adekvatne kozmetičke proizvode i pravilnu primjenu kinezioloških traka, koje bi pomogle spriječili i ublažili pojavu bora.

Za tretman kod kuće potrebna vam je edukacija od pola sata; kako primjeniti trake za kućnu primjenu. Edukacija je individualna, prema problemu na zonama lica, vrata i dekoltea klijenta.
Edukacija u trajanju cca 60 minuta, cijena 27 eura.

Za naručivanje na tretmane u Beauty Centru Biokozmetika Pet, Petrovaradinska 9a, Prečko, Zagreb. Molimo nazvati radnim danom između 11 i 20 sati.

Kontakt

Comments are closed.