Vježbajte već danas

mini-gimnastika-lica-za-web

“Gimnastika lica, moj prirodni lifting”

Novo dopunjeno izdanje “Kako zaustaviti starenje”.

Drugo izdanje knjige bogatije je i za DVD koji sadrži prikaz vježbi za lice kao i energetske vježbe za tijelo u trajanju nešto više od 1 sata.

Informacije o knjizi i DVD-u: Mr. ph. Seka Zebić, Gimnastika lica i tijela; Anti-aging program vježbi za lice i tijelo

Kako, zašto i kada vježbati – Gimnastika lica: odvojene cjeline vježbi za svaki dio lica (čelo, oči, obraze, usta, bradu i vrat)

Cjelovit program za svakodnevno vježbanje: skraćeni program gimnastike lica i energetske anti-ageing vježbe za tijelo

NARUDŽBA KNJIGE i DVD-a: 190,00 kn + poštarina

Knjigu možete naručiti telefonski na broj 01/3881-811. Moguća je kupovina knjige u salonu ili naručivanje pouzećem.

Nakon vrlo uspješne knjige, te pratećeg DVD.a, sada je program “Gimnastika lica” dostupan i u elektronskom obliku: kao knjiga koju možete čitati na računalu, tabletu ili mobitelu te 6 video materijala pomoću kojih možete pratiti ali i sami ponavljati vježbe za bradu i podbradak, lice, vrat, usne, čelo i oči.

Elektronsku knjigu i pristup video materijalima možete naručiti online
na stranici Gimnastika lica

Cijena elektronske knjige sa gratis 6 videa: 100,00 knCijena 6 videa: 45,00kn

Vježbajte sa nama u Beautycentru Biokozmetika Pet!

Postoje vježbe za održavanje mladolikog izgleda lica pa mlađim osobama već od 25. godine preporučujem da 2x tjedno odvoje po 10 minuta i naprave vježbe kojima se djeluje na sve mišiće lica. Održavanjem čvrstoće i volumena mišića sprečavamo nastanak bora jer koža preko njih ostaje napeta. Vježbe također poboljšavaju cirkulaciju, koja onda dodatno povećava vitalnost kože. Osobe srednjih godina obično već imaju bore oko očiju i usana, a mogu se koncentrirati na vježbe za te dijelove lica. Starije osobe imaju puno bora po cijelom licu, trebale bi vježbe raditi svaki drugi dan po 15 minuta kako bi poboljšale stanje. Na vama je samo da odlučite kada i koliko ćete vježbati. Edukaciju možete dobiti u salonu sa prethodnom prijavom telefonski na broj 01/3881-811.

Raspored vježbanja: – ponedjeljak: 15-16 i 18-19 utorak: 10-11 i 12-13 – srijeda: 15-16 i 18-19 – četvrtak: 10-11 i 12-13 Cijene:- grupa do 4 osobe: 100 kn sat po osobi- individualno: 150 kn sat


POSJETITE: