VOYA spa tretmani algama

Novitet u našem Beauty centru su SPA tretmani za lice i tijelo na bazi morskih algi.
VOYA vjeruje u organske tvari jer je to siguran put dobrog zdravlja i za dobar dugovječni izgled. Za zdrav i lijep izgled važno je što stavljate na kožu i kako je njegujete. VOYA nudi najbolje organske sastojke koji su od 70 do 100% kombinirani sa antioksidantima, a sastoje se od kompleksa alga i miksom aromatičnih ulja. Ovaj miks algi i biljnih sastojaka pomaže u stimulaciji proizvodnje kolagena, smanjuje pojavu bora i linija, potiče cirkulaciju i limfni sustav sa dubokom detoksikacijom. Tretmani daju instant rezultat učvršćene i zategnute kože s prirodnim sjajem. Detoks kože i cijelog organizma je ključ za održavanje dobrog zdravlja.

Zašto morske trave?

Jeste li znali da morska voda i krvna plazma imaju gotovo identičan kemijski sastav? Morske alge prirodno upijaju hranu iz mora. Kao rezultat toga, sadrže bezbroj minerala, vitamina i korisnih sastojaka u visokim koncentracijama što ih čini savršenim rješenjem za obnavljanje minerala u tijelu, zaštitu kože od slobodnih radikala, te pomaže u liječenju nekoliko kožnih stanja uključujući psorijazu, ekcem i akne.

Morska trava prirodno čisti kožu, pomažući joj da poboljša njenu gipkost i elastičnost, te na taj način poboljšava znakove starenja toniranjem, zaglađivanjem, hidratacijom i stimuliranjem stanica kože. Svi VOYA proizvodi sadrže ekstrakte divljih morskih algi koji se održivo ručno prikupljaju iz najčišćih voda zapadne obale Irske i formulirani su kako bi duboko nahranili vašu kožu i pomogli joj prirodnu sposobnost liječenja i obnavljanja.

VOYA – alge protiv starenja

Morske alge sadrže prirodna svojstva protiv starenja. VOYA proizvodi mogu poboljšati gipkost i elastičnost kože, potaknuti obnavljanje oštećenih stanica kože, detoksificirati, očistiti i tonizirati, dok prirodno vlaže. Pojava finih linija i bora se smanjuje, sprječavajući znakove preranog starenja, što rezultira svjetlijom, mlađom i svježijom kožom.

Antioksidacijska zaštita

Morske alge su najmoćniji prirodni antioksidant iz biljnog svijeta. Njegovo bogatstvo minerala i vitamina duboko je detoksificira, hidrira i njeguje, pomažući u borbi protiv štetnih agresora okoliša i jača imunološki sustav.

“Zdrava i lijepa koža je naš fokus”

VOYA neprestano surađuje s najnaprednijim kozmetičkim znanstvenicima kako bi formulirali naše visoko učinkovite proizvode za lice i tijelo.

VOYA znanstveno istraživanje potvrđuje da morske alge imaju snažan učinak na proizvodnju kolagena kože, povećavaju razinu vlažnosti i elastičnost, sve važne osobine gipke kože.

Poznato je da se alge koriste kao učinkovit tretman za stanja kao što su psorijaza, ekcem, dermatitis i akne. Sadrže protuupalna i terapijska svojstva koja su učinkovita u liječenju osjetljive i alergijske kože.

 

Preporuka by mr.ph. Seka Zebić
Gimnastka lica by Seka Zebić
Beauty centar Biokozmetika Pet
Edukacije za SPA centre

 

 

Comments are closed.