White Light tretman

Stabilan 75% C vitamin u njezi svih vrsta kože i starosnih doba.

c-vitamin

Njegom na prirodan način sačuvajte mladolik izgled bez agresivnih zahvata i brzih pomlađivanja putem injekcija. Sve što je brzo, agresivno – kratko traje,  a posljedice se ne mogu popraviti. Redovitom njegom i odabirom preparata baš prema Vašoj problematici i starosnoj dobi zadržati ćete hidratantnost kože, sjaj i mladenački izgled.

Stabilan 75% C vitamin sa česticama dijamanta djeluje brzo na obnovi kože, jer nakon sunca koje djeluje štetno na promjenu kemijskih reakcija u strukturi kože – pojavom bora, hiperpigmentacije, naći ćemo brzo riješenje u tretmanu sa C vitaminom i ostalim supstancama koje obnavljaju momentalno sva oštećenja i snažno pojačavaju imunitet kože.

melanin-web

Već od same navike sunčanja, treba primjenjivati povremeno tretman sa snažnim stabilnim 75% C vitaminom, koji će zaštititi kožu od negativnih reakcija. Mlađe osobe primjenom 1 – 2 tretmana te proizvoda za kućnu upotrebu, prije i poslije ljeta, spriječit će kemijske reakcije koje bi bile izazvane u koži od sunca.

Osobe koje imaju već posljedice djelovanja sunca, broj tretmana od 4 dolaska, jedan puta tjedno i primjena proizvoda za kućnu njegu, ublažiti će pojavu hiperpigmentacije i bora.

Trajanje tretmana je 90 minuta a cijena 550kn.

brightening-i-24-even

Comments are closed.